gediplomeerd hoefsmid

Privacybeleid Hoefsmederij Kluiters

Versie 1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze diensten afneemt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Hoefsmederij Kluiters. U dient zich ervan bewust te zijn dat Hoefsmederij Kluiters niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere diensten. Door gebruik te maken van onze diensten geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
 
Hoefsmederij Kluiters respecteert de privacy van alle afnemers van onze diensten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

 
Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hoefsmederij Kluiters.
 
Communicatie
Wanneer u e-mails of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hoefsmederij Kluiters. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 
Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
 
Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.
 
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze diensten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze werkzaamheden, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Het gebruik van persoonlijke informatie voor onze diensten wijzigt niet.
 
Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, corrigeren of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
 
Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
 
Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Hoefsmederij Kluiters
Elzehout 20
2719 MC Zoetermeer
06-41116567
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Bekappen
  Bekappen
 • Reviews
  Reviews
 • Peesblessures
  Peesblessures
 • Contact
  Contact